Home FAQ
FAQ
FAQ - Ερωτήσεις Επαγγελματιών Εκτύπωση E-mail

Ερωτήσεις Επαγγελματιών

 

 

Είναι τα προϊόντα εγκεκριμένα από το SSI; (Κρατικό Φορέα Υγειονομικού Ελέγχου)
Είναι ασφαλή;


Ναι! Όλα τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα με διαπιστευτήρια από το State Sanitary Inspectorate (Κρατικό Φορέα Υγειονομικού Ελέγχου)Τι είναι τα Xtreme Lashes®;

Το Xtreme Lashes® είναι ένα νέο επαναστατικό προϊόν που επιμηκύνει και δίνει όγκο στις βλεφαρίδες. Τα Xtreme Lashes®, αυτές οι  ημι-μόνιμες επεκτάσεις των βλεφαρίδων, είναι μεμονωμένες συνθετικές βλεφαρίδες, σχεδιασμένες με τρόπο που να προσομοιάζουν με τις φυσικές. Η κάθε στιλπνή συνθετική βλεφαρίδα έχει μια χοντρή βάση που καμπυλώνει προς ένα λεπτότερο άκρο. Εφαρμόζονται σε μεμονωμένες βλεφαρίδες, μια την κάθε φορά, για να επιμηκύνουν και να κάνουν πυκνότερες τις βλεφαρίδες της πελάτισσάς σας. Το αποτέλεσμα είναι μακριές, φωτεινές και με απόλυτα φυσική όψη βλεφαρίδες.Πώς φαίνονται και τι αίσθηση προκαλούν;

Με τη σωστή εφαρμογή οι Xtreme Lashes® φαίνονται και τις αισθάνεσαι σαν απολύτως αληθινές. Δείτε εδώ μερικές μαρτυρίες πελατών και φωτογραφίες του «πριν» και «μετά».Πόσο διαρκούν τα Xtreme Lashes®;

Με τη σωστή εφαρμογή οι ημι-μόνιμες Xtreme Lashes® μπορεί να κρατήσουν μέχρι και 2 μήνες, ανάλογα με τον φυσικό κύκλο των βλεφαρίδων της πελάτισσάς σας και της εμπειρίας του τεχνικού που εφαρμόζει τις επεκτάσεις. Οι περισσότερες πελάτισσες θα χρειαστούν συντήρηση κάθε 2-4 εβδομάδες. Ο συγκολλητικός παράγοντας υψηλής απόδοσης των Xtreme Lashes® ΗΡ-3  είναι σχεδιασμένος με την ειδική φόρμουλα μιας μοναδικής αδιάβροχης κόλλας που κρατά παραπάνω από τις περισσότερες κοινές κόλλες. Θα διαπιστώσετε πως ο κατάλληλος παράγοντας συγκόλλησης είναι μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις.  Η κόλλα υψηλής απόδοσης Xtreme Lashes® ΗΡ-3 διαθέτει τον κατάλληλο συνδυασμό ιδιοτήτων συμπεριλαμβανομένων της ασφάλειας, της συγκολλητικής δύναμης, του γρήγορου στεγνώματος, της άοσμης και μέγιστης διάρκειας ζωής.

 

 

Πώς μπορώ να βρω πελάτισσες που θέλουν επιμήκυνση βλεφαρίδων;

Αυτό είναι που κάνουμε καλύτερα! Σάς συστήνουμε σε πελάτισσες και σας βοηθούμε με την προώθηση και το μάρκετινγκ. Επίσης σάς παρέχουμε αρκετά προϊόντα που σας βοηθούν να επιτύχετε. Με την αγορά ενός Gold ή Platinum Eyelash Extension Kit, θα σας δοθούν καρτ ποστάλ και διαφημιστικά φυλλάδια, επαγγελματικά σχεδιασμένα για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον γι’ αυτή την επαναστατική και ταυτόχρονα συναρπαστική υπηρεσία. Μόλις συμπληρώσετε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, εξασφαλίσετε το πιστοποιητικό πρακτικής εξάσκησης Xtreme Lashes® και αφού αποκτήσετε κάποια εμπειρία εφαρμόζοντας Xtreme Lashes® σε πελάτισσές σας, τότε έχετε το δικαίωμα να καταχωρηθείτε στη λίστα επαγγελματιών του website μας των Xtreme Lashes®. Η ιστοσελίδα των Xtreme Lashes® είναι κατά μακράν η πιο πολυσύχναστη ιστοσελίδα με θέμα την επιμήκυνση βλεφαρίδων σε όλο το Διαδίκτυο. Οι περισσότερες από τις επισκέπτριες ψάχνουν να βρουν κάποια επαγγελματία που θα τους εφαρμόσει τις επιμηκύνσεις βλεφαρίδων. ‘Όταν το όνομά σας καταχωρηθεί στον κατάλογο της ιστοσελίδας μας, θα έχετε ένα μεγάλο αριθμό αναρτημένων επαφών κάθε μήνα. Προσφέρουμε επίσης προσωπικά διαμορφωμένες επαγγελματικές κάρτες και διαφημίσεις email για την εταιρία σας. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας Business Support για λεπτομερή ενημέρωση.


Πόσες πελάτισσες μπορώ να εξυπηρετήσω με ένα Xtreme Lashes® kit;

Tα Gold Eyelash Extension Kits περιέχουν αρκετές βλεφαρίδες για 200 πελάτισσες. (300 με το μπόνους των 3 κασετινών που προσφέρουμε). Οι κασετίνες μας περιέχουν όλα όσα χρειάζονται για να εφαρμόσετε τις επιμηκύνσεις στις πελάτισσές σας. Διαθέτουμε την πληρέστερη συλλογή επεκτάσεων βλεφαρίδων που κυκλοφορεί στην αγορά. Είμαστε περήφανοι, γιατί προσφέρουμε στις πελάτισσές μας την καλύτερη ποιότητα που υπάρχει σε υλικά και εκπαίδευση.

 

 

 

Μπορώ να κολυμπήσω, να κάνω μπάνιο ή να επισκεφθώ ένα SPA φορώντας τις Xtreme Lashes®;

ΝΑΙ! Η ειδική φόρμουλα της κόλλας μας σάς επιτρέπει να κολυμπήσετε, να κάνετε ντους, να ασκηθείτε να κοιμηθείτε και να επισκεφθείτε ένα SPA χωρίς καμία απολύτως έγνοια  για όσο καιρό φοράτε τις Xtreme Lashes®. Μπορείτε να απολαύσετε τις νέες σας βλεφαρίδες χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που ζείτε. Παρακαλώ μην κολυμπήσετε ή κάνετε Spa προτού περάσουν 48 ώρες από την εφαρμογή, έτσι ώστε η κόλλα να στεγνώσει στο έπακρο.
Μπορώ να εφαρμόσω τις Xtreme Lashes® μόνη μου;

ΟΧΙ!  Μόνο μια εκπαιδευμένη επαγγελματίας μπορεί να εφαρμόσει με ασφάλεια τις Xtreme Lashes®. Ερασιτεχνική εφαρμογή ή αυτο-εφαρμογή μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς ή άκομψες γελοίες στην εμφάνιση βλεφαρίδες. Τα Xtreme Lashes®. Εφαρμόζονται μια βλεφαρίδα την κάθε φορά πάνω στις δικές σας φυσικές βλεφαρίδες για να έχουμε πυκνές, μακριές και φυσικές στην όψη βλεφαρίδες. Η διαδικασία απαιτεί το κόλλημα των συνθετικών επεκτάσεων με τις δικές σας βλεφαρίδες.

 

 


Πόσο συχνά πρέπει να κάνω συντήρηση;

Συστήνουμε να κάνετε συντήρηση κάθε 2 με 4 εβδομάδες. Η φυσική βλεφαρίδα πέφτει σε 60 με 90 μέρες κατά μέσο όρο, ως συνέπεια του κύκλου ζωής της και αντικαθίσταται από μια νέα βλεφαρίδα. Σε οποιαδήποτε στιγμή η κάθε μια από τις φυσικές σας βλεφαρίδες είναι σε διαφορετικό κύκλο από τις άλλες. Η συντήρηση χρειάζεται για να επιμηκύνεις τις νέες βλεφαρίδες. Η συντήρηση παίρνει πολύ λίγο χρόνο και δεν είναι πολυέξοδη διαδικασία.

 Μπορώ να βάλω μάσκαρα στις Xtreme Lashes®;

Πραγματικά, ένα από τα πλεονεκτήματα της Xtreme Lashes® είναι πως δεν χρειάζεστε ξανά μάσκαρα. Αλλά αν θέλετε να έχετε το look της μάσκαρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μάσκαρα με βάση το νερό. Μπορείτε να αγοράσετε την ειδικής σύνθεσης Xtreme Lashes® μάσκαρα από την τοπική αντιπρόσωπο της Xtreme Lashes® ή τη στυλίστα σας. ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΑΔΙΟΥ Ή ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΣΚΑΡΑ. Η αδιάβροχη μάσκαρα καθώς και η μάσκαρα με βάση λαδιού θα διαλύσουν την κόλλα και οι Xtreme Lashes® θα πέσουν.

 

 

 

Πώς περιποιούμαι τις Xtreme Lashes®;

Οι νέες σας Xtreme Lashes® είναι μακριές, με όγκο και πανέμορφες! Αφού εφαρμοστούν, διαρκούν για 2 μήνες. Το καλύτερο είναι πως είναι εύκολο να τις περιποιηθείτε. Η επαγγελματίας της Xtreme Lashes® θα σας δώσει το βιβλιάριο με τις λεπτομερείς και  εύκολες οδηγίες συντήρησης αμέσως μετά την εφαρμογή. Για να συντηρήσετε αυτή την εμφάνιση και να παρατείνετε τη ζωή των βλεφαρίδων σας, ακολουθήστε τις πιο κάτω απλές οδηγίες.

* Μην πλύνετε τα μάτια ή κάνετε μπάνιο προτού περάσουν 48 ώρες από την εφαρμογή. Μην κολυμπήσετε ή κάνετε SPA προτού περάσουν 48 ώρες
* Να είστε  προσεκτικοί με τις βλεφαρίδες σας (απαλές κινήσεις)
* Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας
* Αποφύγετε μάσκαρα με βάση το λάδι ή αδιάβροχη μάσκαρα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε μάσκαρα με υδατική βάση. Χρησιμοποιήστε την πολύ αραιά και αφαιρέστε την με το ειδικό makeup remover υδατικής βάσης. Ρωτήστε την επαγγελματία της Xtreme Lashes® αν έχει την ειδική μάσκαρα με βάση το νερό ή αγοράστε την από εδώ. Εφαρμόστε την στις άκρες των βλεφαρίδων μόνο.

Ρωτήστε την επαγγελματία της Xtreme Lashes® αν έχει το μακράς διάρκειας υγρό. Εφαρμόστε το μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να συντηρήσετε την εμφάνιση και να επεκτείνετε τη ζωή των Xtreme Lashes®. Βουρτσίστε από τη βάση προς τα άκρα.
* Συστήνουμε να κάντε συντήρηση κάθε 2 -4 εβδομάδες

 

 

 

Μπορείτε να περιγράψετε τη διαδικασία εφαρμογής;

Θα είστε άνετα ξαπλωμένη με τα μάτια κλειστά καθώς οι Xtreme Lashes® θα εφαρμόζονται στις φυσικές βλεφαρίδες σας μια προς μία. Ανάλογα με την εμπειρία της κάθε επαγγελματίας στυλίστριας που εφαρμόζει τις Xtreme Lashes® η διαδικασία διαρκεί συνήθως 2.5-3 ώρες Η διαδικασία είναι τόσο χαλαρωτική και άνετη που πολλές από τις πελάτισσές μας αποκοιμούνται. Η συντήρηση διαρκεί από 1-1,5 ώρες.

 

 

 

Ποιες χρησιμοποιούν επεκτάσεις βλεφαρίδων;

Οι σταρ του Χόλυγουντ  απολαμβάνουν από καιρό τώρα την επέκταση της ομορφιάς τους με την επιμήκυνση των βλεφαρίδων. Μοντέλα και ηθοποιοί χρησιμοποιούν την τεχνική για χρόνια. Τώρα μπορείτε να τις έχετε κι εσείς! Επειδή φαίνονται τόσο αληθινές, ο καθένας μπορεί να τις φορά χωρίς ποτέ να το ξέρουμε. Γίνε η πρώτη στην περιοχή σου που θα φορά Xtreme Lashes®.
Είναι ασφαλές το προϊόν;

Ναι, είναι ασφαλές, επειδή οι επεκτάσεις Xtreme Lashes® εφαρμόζονται στις φυσικές βλεφαρίδες σας και δεν αγγίζουν το δέρμα. Το βασικό συστατικό στην ΗΡ-3 κόλλα μας είναι το ίδιο συστατικό που χρησιμοποιείται από τους πλαστικούς χειρουργούς στις ΗΠΑ για επούλωση τραυμάτων. Η διαδικασία εφαρμογής είναι ανώδυνη και χαλαρωτική. Για την ακρίβεια πολλές πελάτισσες αποκοιμούνται κατά τη διάρκεια της. Από την άλλη, η λανθασμένη εφαρμογή από μια μη προσοντούχα στυλίστρια, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα μάτια και τα βλέφαρά σας. Μην εμπιστεύεστε τα μάτια σας στην καθεμιά. Προτείνουμε να βρείτε μια επαγγελματία διπλωματούχο στην περιοχή σας ή απευθυνθείτε στην επιχείρησή μας. Θα χαρούμε να σάς εφοδιάσουμε με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και εκπαίδευσή μας ή να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς.

 
Ερωτήσεις Εκτύπωση E-mail

Τι είναι τα Xtreme Lashes®

Τα Xtreme Lashes® είναι ένα νέο επαναστατικό προϊόν που επιμηκύνει και παχαίνει τις βλεφαρίδες. Το Xtreme Lashes® είναι  λωρίδες συνθετικών βλεφαρίδων που είναι κυρτωμένες για να μοιάζουν με φυσικές βλεφαρίδες. Εφαρμόζονται στις μεμονωμένες βλεφαρίδες – μια προς μια- για μια φυσική κομψή και λαμπερή όψη. Τα Xtreme Lashes® είναι ιδανικά τόσο για ξεχωριστές εμφανίσεις όσο και για καθημερινή χρήση

Πώς φαίνονται και τι αίσθηση προκαλούν;

Με τη σωστή εφαρμογή τα Xtreme Lashes® φαίνονται και προκαλούν την ίδια αίσθηση με τις αληθινές βλεφαρίδες. Δείτε αυτές τις φωτογραφίες πριν /μετά. Διαπιστώστε το από μόνοι σας.

Πόσο διάρκεια έχουν τα Xtreme Lashes®

Με τη σωστή εφαρμογή, τα ημιμόνιμα Xtreme Lashes® μπορεί να αντέξουν μέχρι και 2 μήνες, ανάλογα με το φυσικό ρυθμό που μεγαλώνουν οι δικές σας βλεφαρίδες και φυσικά ανάλογα με την πείρα αυτού που θα σας εφαρμόσει την επέκταση. Ίσως να χρειαστείτε μικρή φροντίδα κάθε δύο ως τέσσερις εβδομάδες. Το Xtreme Lashes® HP-3 High Performance Bonding Agent είναι ειδικά σχεδιασμένο με ένα μοναδικό αδιάβροχο παράγοντα συγκόλλησης που κρατά για πολύ καιρό. Οι κόλλες «μαϊμούδες» δεν κρατάνε τόσο καιρό γιατί έχουν χαμηλότερη ισχύ συγκράτησης. Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε το ειδικά σχεδιασμένο Long Life Coating που επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του Xtreme Lashes®

Μπορώ να κολυμπήσω, να κάνω μπάνιο ή να επισκεφθώ ένα SPA φορώνας Xtreme Lashes®;

ΝΑΙ! Η ειδική συνθεση το παράγοντας συγκόλλησης σας επιτρέπει να κολυμπήσετε, να κάνετε ντουζ, να ακηθείτε να κοιμηθήτε και να επισκεφθείτε το SPA χωρίς καμία απολύτως έγνοια  όσο καιρό φοράτε το Xtreme Lashes®. Μπορείτε να απολαύσετε τις νέες σας βλεφαρίδες χωρίς να αλλάξετε τον τρόπο που ζείτε. Παρακαλώ μη κολυμπήσετε ή κάνετε Spa πριν περάσουν 48 ώρες από την εφαρμογή έτσι ώστε ο παράγοντας συγκόλλησης να σκληρύνει στο έπακρο.

Μπορώ να εφαρμόσωτο Xtreme Lashes® μόνη μου;

ΟΧΙ!  Μόνο ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας μπορεί να εφαρμόσει με ασφάλεια το Xtreme Lashes®. Ερασιτεχνική εφαρμογή ή αυτό-εφαρμογή μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς ή άκομψες γελοίες στην εμφάνιση βλεφαρίδες. Τα Xtreme Lashes®. Εφαρμόζονται μια βλεφαρίδα την κάθε φορά πάνω στις δικές σας φυσικές βλεφαρίδες για να έχουμε πυκνές, μακριές και φυσικές στην όψη βλεφαρίδες. Η διαδικασία απαιτεί το κόλλημα των συνθετικών επεκτάσεων με τις δικές σας βλεφαρίδες.

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω αυντήρηση;

Συστήνουμε να κάνετε συντήρηση κάθε 2 με 4 εβδομάδες. Η φυσική βλεφαρίδα πέφτει σε 60 με 90 μέρες κατά μέσο όρο, σαν συνέπεια κύκλου ζωής της και αντικαθιστάτε από μια νέα βλεφαρίδα. Σε οποιαδήποτε στιγμή η κάθε μια από τις φυσικές σας βλεφαρίδες είναι σε διαφορετικό κύκλο από τις άλλες. Η συντήρηση χρειάζεται για να επιμηκύνει τις νέες βλεφαρίδες. Η συντήρηση παιρνει πολύ λίγο χρόνο και δεν είναι πολυέξοδη διαδικασία.

Μπορώ να βάλω μάσκαρα στις Xtreme Lashes®;

Πραγματικά, ένα από τα πλεονεκτήματα της Xtreme Lashes® είναι πως δεν χρειάζεστε ξανά μάσκαρα. Αλλά αν θέλετε να έχετε το look της μάσκαρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μάσκαρα με βάση το νερό..Μπορείτε να αγοράσετε το ειδικής σύνθεσης Xtreme Lashes® μάσκαρα από τον τοπικό αντιπρόσωπο της Xtreme Lashes® ή τηλεφωνόντας στο Eyelashes Design Salon στο +3716 7421589.
ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΑΔΙΟΥ Ή ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΣΚΑΡΑ. Η αδιάβροχη μάσκαρα καθώς και η μάσκαρα με βάη λαδιού θα διαλύσουν τον συγκολλητικό παράγοντα και οι Xtreme Lashes® θα πέσουν.

Πως περιποιούμαι τις Xtreme Lashes®;

Οι νέες σας Xtreme Lashes® είναι μακριές γεμάτες και πανέμορφες! Αφού εφαρμοστούν διαρκούν για 2 μήνες. Το καλύτερο είναι πως είναι εύκολο να τις περιποιηθείτε. Ο επαγγελματίας της Xtreme Lashes® θα σας δώσει το βιβλιάριο με τις λεπτομερείς και  εύκολες οδηγίες συντήρησης αμέσως μετά την εφαρμογή. Για να συντηρήσετε αυτή την εμφάνιση και να παρατείνετε τη ζωή των βλεφαρίδων σας ακολουθήστε τις πιο κάτω απλές οδηγίες.

  • Μην πλύνετε τα μάτια ή κάνετε μπάνιο πριν περάσουν 24 ώρες από την εφαρμογή. Μην κολυμπήσετε ή κάνετε SPA πριν περάσουν 48 ώρες
  • Να είσαστε  απαλοί με τις βλεφαρίδες σας
  • Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια
  • Αποφύγετε μάσκαρα μα βάση το λάδι ή αδιάβροχο μάσκαρα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε μάσκαρα με υδατική βάση. Χρησιμοποιήστε το πολύ αραιά και αφαιρέστε το με makeup remover υδατικής βάσης. Ρωτήστε τον επαγγελματία της Xtreme Lashes® αν έχει το Xtreme Lashes® Longer Life Coating. Εφαρμόστε το μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να συντηρήσετε την εμφάνιση και να επεκτείνετε τη ζωή των Xtreme Lashes®. Βουρτσίστε από τη βάση προς τα άκρα.
  • Συστήνουμε να κάντε συντήρης κάθε 2 -4 εβδομάδες

Μπορείτε να περιγράψετε τη διαδικασία εφαρμογής;

Θα είσαστε άνετα ξαπλωμένη με τα μάτια κλειστά καθώς τα Xtreme Lashes® θα εφαρμόζονται στις φυσικές βλεφαρίδες σας μια προς μία. Ανάλογα με την πείρα το επαγγελματία που εφαρμόζει τα Xtreme Lashes® η διαδικασία διαρκεί συνήθως 2.5-3 ώρες Η διαδικασία είναι τόσο χαλαρωτική και άνετη που πολλές από τις πελάτισσες μας αποκοιμούνται. Η συντήρης διαρκεί από 1-1,5 ώρες.

Ποιες χρησιμοποιούν επεκτάσεις βλεφαρίδων;

Το Χολιγουντ  απολαμβάνει από καιρό τώρα την επίταση της ομορφιάς με την επιμηκυνση των βλεφαρίδων. Μοντέλα και ηθοποιοί χρησιμοποιούν την τεχνική για χρόνια. Επειδή φαίνονται αληθινά ο καθένας μπορεί να τα φορά χωρίς ποτέ να το ξέρουμε. Γίνε η πρώτη στην περιοχή σου που θα φορά Xtreme Lashes®.

 
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ:
Περισσότερα...
 


Διαφήμιση
Copyright © 2019 Xtreme Lashes Cyprus. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..