Home Υγεία και Ασφάλεια
Health and Safety
Υγεία και Ασφάλεια Εκτύπωση E-mailΗ Xtreme Lashes® είναι αφοσιωμένη στην ασφάλειά σας: προωθούμε μόνο ανώτερης ποιότητας προϊόντα στους επαγγελματίες της βιομηχανίας της Υγείας και Ομορφιάς. Και απαιτούμε επαγγελματική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση.

 


Δυο λόγια σχετικά με την Εκπαίδευση και την Ασφάλεια:


Η Xtreme Lashes® θεωρεί πως είναι ανεύθυνη στάση η πώληση προϊόντων επιμήκυνσης βλεφαρίδων χωρίς να απαιτείται επαγγελματική εκπαίδευση. Η αποστολή ενός DVD και ενός βιβλίου δεν είναι αρκετά. Είμαστε προσηλωμένοι στην ασφάλεια και την μακροπρόθεσμη υγεία των πελατών σας, της δουλειάς σας και της βιομηχανίας μας. Εξάλλου, η ακατάλληλη τεχνική εφαρμογής – που είναι πιθανότατο να συμβεί χωρίς σωστή εκπαίδευση- μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς. Η ακατάλληλη τεχνική εφαρμογής είναι μια καίρια ανησυχία μας για την ασφάλεια σας(π.χ. ακατάλληλα επίπεδα φορμαλδεΰδης στην κόλλα).


Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες για τις οποίες χρειάζεται να καλέσετε τον "εκπαιδευτή" να παραγγείλει τον εξοπλισμό σας, η Xtreme Lashes ® έχει ένα ειδικό εταιρικό Τμήμα Εκπαίδευσης το οποίο ρυθμίζει και διατηρεί τον έλεγχο της ποιότητας για την κατάρτιση του προγράμματος σπουδών. Οι εκπαιδευτές μας περνούν από εκτεταμένη κατάρτιση με συνεχή εκπαίδευση και αξιολόγηση για να διασφαλιστεί ότι οι τελευταίες τεχνικές βρίσκουν την εφαρμογή τους στο πρόγραμμα σπουδών μας. Η πρακτική εξάσκηση είναι απαραίτητη για την ασφαλή εφαρμογή των επεκτάσεων βλεφαρίδας! Η διαδικασία εφαρμογής, η οποία απαιτεί τη χρήση μιας ισχυρής και μακράς διάρκειας κόλλα και κοφτερών λαβίδων κοντά την περιοχή των ματιών, είναι πολύ προσεγμένη. Μόνο υπό την επίβλεψη ενός καλά εκπαιδευμένου διπλωματούχου εκπαιδευτή ένας εκπαιδευόμενος είναι σε θέση να μάθει πώς να τοποθετεί σωστά τα χέρια του, να παίρνει την βλεφαρίδα επέκτασης, να  απομονώνει μια φυσική και να την εφαρμόζει με ασφάλεια και επιδεξιότητα. Στην πραγματικότητα, μόνο ένας διπλωματούχος επαγγελματίας εκπαιδευτής μπορεί να διακρίνει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε εκπαιδευομένου, να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις αδυναμίες του και να ενδυναμώσει τις ικανότητές του. Ακόμη και σωστή στάση του σώματος και το ύψος του τραπεζιού παίζει ρόλο. Αν αναμένεις από ένα εκπαιδευόμενο να μάθει την εφαρμογή των επεκτάσεων των βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας ένα βίντεο ή ένα DVD, είναι σαν να περιμένεις ένας μαθητή να μάθει πώς να κόβει τα μαλλιά ή να εκτελεί μια χειρουργική επέμβαση από ένα βίντεο ή DVD.


Για να εξασφαλίσετε την ασφαλή, την υγιεινή και όμορφη εφαρμογή επεκτάσεων των βλεφαρίδων, η Xtreme Lashes ® απαιτεί από τους εκπαιδευομένους  να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα πρακτικής και κατάρτισης. Η σωστή εκπαίδευση είναι απολύτως απαραίτητη για την ασφάλεια, καθώς και για την ομορφιά. Πιστεύουμε ότι είναι ανεύθυνο να πουλάς προϊόντα επέκτασης βλεφαρίδων χωρίς επαγγελματική πρακτική εκπαίδευση. Το να παρακολουθείς απλώς ένα βίντεο ή DVD δεν είναι αρκετό.

 


Μια σημείωση σχετικά με την επιλογή Εταιρείας Επέκτασης  Βλεφαρίδων:


Η Xtreme Lashes ® προτείνει τα ακόλουθα σε αδειούχους επαγγελματίες με δίπλωμα που ανησυχούν για την ασφάλεια και ενδιαφέρονται να γίνουν επιτυχημένοι στις τεχνικές επέκτασης βλεφαρίδων:

* Επιλέξτε μια εταιρεία που απαιτεί πλήρη πρακτική κατάρτιση - για εσάς και την ασφάλεια της πελάτισσάς σας - καθώς και μακροπρόθεσμη υγεία. Αποφύγετε τις εταιρείες που προσπαθούν να σας πείσουν ότι μπορείτε να μάθετε την τεχνική της εφαρμογής επεκτάσεων των βλεφαρίδων κατά τρόπο ασφαλή και επιδέξιο παρακολουθώντας απλώς ένα βίντεο ή ένα DVD.


* Επιλέξτε μια εταιρεία που πωλεί προϊόντα μόνο σε επαγγελματίες με άδειες και ισχυρά διαπιστευτήρια στην υγεία ή τη βιομηχανία της ομορφιάς.


* Αποφύγετε τις εταιρείες που χρησιμοποιούν παραπλανητικές πληροφορίες ή εκφοβιστικές τακτικές όσον αφορά στην περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη και την έγκριση από το FDA. Αυτές οι τακτικές βλάπτουν τη βιομηχανία μας και αποθαρρύνουν τη χρήση των επεκτάσεων βλεφαρίδων εντελώς.


* Επιλέξτε μία εταιρεία η οποία διαθέτει ένα εκτενή κατάλογο των επεκτάσεων των βλεφαρίδων και αξεσουάρ με μια ποικιλία από επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των ναυτιλιακών σε μια μέρα και τη  2η ημέρα παράδοση.


* Επιλέξτε μια εταιρεία που έχει ένα Εταιρικό Τμήμα Εκπαίδευσης το οποίο απαιτεί από τους εκπαιδευτές τους να ολοκληρώσουν τη συνεχή εκπαίδευση και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, ώστε να παρέχουν πάντα τις καλύτερες και τις πλέον πρόσφατες τεχνικές.


* Αποφύγετε τις επιχειρήσεις που απαιτούν από εσάς να αγοράσετε ή προγραμματίσετε την κατάρτισή σας από έναν ανεξάρτητο εκπαιδευτή. Αυτή η κατάσταση δείχνει περιορισμένο έλεγχο της ποιότητας, διότι κάθε εκπαιδευτής ενεργεί ανεξάρτητα και τα κίνητρά του είναι μόνο να σας πουλήσει ένα κάθισμα στο εργαστήριο.

* Επιλέξτε μια εταιρεία που έχει ένα εταιρικό γραφείο με τμήμα κατάρτισης, ομάδα ανάπτυξης, πλήρη εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη της επιχείρησής σας.


Οι καταναλωτές θα πρέπει να αποφεύγουν εταιρείες που καταφεύγουν στη χρήση παραπλανητικών τακτικών εκφοβισμού, προκειμένου να πωλήσουν τα προϊόντα τους. Με αυτό τον τρόπο οι εταιρείες αυτές απλώς προσπαθούν να αντισταθμίσουν τις αδυναμίες τους στην ποιότητα των προϊόντων, την κατάρτιση και την εξυπηρέτηση των πελατών. Αυτές οι τακτικές εκφοβισμού είναι ανειλικρινείς και κακή υπηρεσία στη βιομηχανία ομορφιάς.


Πρόσφατα, λάβαμε τα αποτελέσματα ερευνών σχετικά με τη φορμαλδεΰδη που υπάρχει στην κόλλα επέκτασης των βλεφαρίδων. Ορισμένες έρευνες ρώτησαν, αν υπάρχει η εγκεκριμένη ποσότητα FDA στην κόλλα της εταιρείας μας. Ανακαλύψαμε ότι αυτές οι έρευνες σχετίζονται άμεσα με παραπληροφόρηση που δημοσιεύεται από ανταγωνίστρια εταιρεία στην επέκταση των βλεφαρίδων στην ιστοσελίδα τους και το έντυπο διαφημιστικό υλικό.

Παρόλο που σεβόμαστε τον ανταγωνισμό, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε αυτές τις έρευνες, δεδομένου ότι απορρέουν από αυτό που θεωρούμε ότι είναι ψευδής διαφήμιση η οποία βλάπτει την φήμη της βιομηχανίας επεκτάσεων βλεφαρίδων στο σύνολό της. Δυστυχώς, αυτή η μία εταιρεία στις ΗΠΑ προσπάθησε να θέσει θέμα ασφάλειας που σχετίζεται με όλες τις "μη-αμερικανικές" κόλλες επέκτασης των βλεφαρίδων - με βάση την περιεκτικότητά τους σε φορμαλδεΰδη. Ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τη μόνη κόλλα απαλλαγμένη από  "φορμαλδεΰδη. Κατά τη γνώμη μας, η εταιρεία αυτή έχει προσφέρει κακή υπηρεσία στη βιομηχανία μας και δημιούργησε περιττές ανησυχίες για την ασφάλεια σχετικά με την έκθεση στη φορμαλδεΰδη από τις κόλλες στις βλεφαρίδες επέκτασης.

 


Μια σημείωση για τις Κυανοακριλιούχες  Κόλλες και τη Φορμαλδεΰδη:


Οι Xtreme Lashes κόλλες ® είναι κατασκευασμένες με τις ίδιες ιδιότητες και τα συστατικά που βρίσκονται σε ιατρικές κόλλες ποιότητας και χρησιμοποιούνται από χειρουργούς για να κλείσουν τις πληγές από τραύματα χωρίς ράμματα.

Δεύτερον, όλες οι Κυανοακριλιούχες  ιατρικές κόλλες περιέχουν εξαιρετικά μικρές ποσότητες φορμαλδεΰδης. Η Φορμαλδεΰδη σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θεωρείται αμελητέα - βλ. παρακάτω.


Τρίτον, η εκτεταμένη επιστημονική και ιατρική έρευνα μας, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει καμιά εντελώς "απαλλαγμένη από φορμαλδεΰδη" κόλλα Κυανοακρυλικής ένωσης.


Στις 25 Σεπτέμβρη 2006, η κόλλα από την εταιρεία που ισχυρίζεται ότι προμηθεύει κόλλα «απαλλαγμένη από φορμαλδεΰδη» δοκιμάστηκε από τρίτο ανεξάρτητο εργαστήριο και διαπιστώθηκε ότι περιέχει 2,0 ppm (μέρη ανά εκατομμύριο) της ουσίας φορμαλδεΰδης. Ακόμα κι αν αυτό είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό της ουσίας φορμαλδεΰδης, είναι 5 φορές μεγαλύτερο της φορμαλδεΰδης που βρέθηκε στη δική μας HP-Α κόλλα που δοκιμάστηκε σε μόλις 0,4 ppm, φορμαλδεΰδης και σχεδόν 3 φορές της ποσότητας φορμαλδεΰδης που βρέθηκε στην HP-3 κόλλα μας που δοκιμάστηκε σε μόνο 0,7 ppm φορμαλδεΰδης.


Αυτά τα επίπεδα φορμαλδεΰδης είναι πραγματικά αμελητέα, δεδομένου ότι είμαστε εκτεθειμένοι σε φορμαλδεΰδη καθημερινά! Η Φορμαλδεΰδη εκλύεται στην ατμόσφαιρα από διάφορα καταναλωτικά προϊόντα όπως τα δομικά υλικά, τα χαλιά, τα ρούχα, τα έπιπλα σπιτιού.


Πολλά προϊόντα που περιέχουν φορμαλδεΰδη, όπως συμβαίνει με την περίπτωση της κόλλας επέκτασης βλεφαρίδων, δεν έχουν την ουσία φορμαλδεΰδη καταγεγραμμένη στον κατάλογο των συστατικών τους, επειδή το ποσοστό είναι αμελητέο.


Η πρωταρχική ανησυχία σχετικά με τη φορμαλδεΰδη είναι η έκθεσή μας σε αυτήν μέσω της εισπνοής των αερομεταφερόμενων υλικών. Για να θέσουμε το θέμα φορμαλδεΰδης σε μια προοπτική, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες πληροφορίες. Εάν ένας τεχνικός χύσει από ένα ολόκληρο γεμάτο μπουκάλι HP-3 κόλλα με 0,7 ppm (μέρη ανά εκατομμύριο), φορμαλδεΰδη, και αφήσει το περιεχόμενο να εξατμιστεί σε ένα μικρό (Χ 12 '12') κλειστό δωμάτιο, η περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη στο δωμάτιο θα αυξηθεί μόνο κατά ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό 0,12 ppb (μέρη ανά δισεκατομμύριο). Εάν ο τεχνικός χύσει από 10 γεμάτα μπουκάλια HP-3, η περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη στο δωμάτιο θα αυξηθεί μόνο κατά 1,2 ppb.


Για σκοπούς σύγκρισης, σημειώστε ότι η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) διενήργησε έρευνα για τα αερομεταφερόμενα επίπεδα φορμαλδεΰδης εντός των σπιτιών σε ολόκληρες τις ΗΠΑ (1). Η Φορμαλδεΰδη τείνει να συγκεντρώνεται σε εσωτερικούς χώρους, όπου απελευθερώνεται από διάφορα καταναλωτικά προϊόντα, όπως τα δομικά υλικά, τα χαλιά και τα έπιπλα σπιτιού. Τα επίπεδα αερομεταφερόμενης φορμαλδεΰδης στα σπίτια σε όλες τις ΗΠΑ κυμαίνονταν από το χαμηλό των 100 ppb μέχρι το υψηλό των 3.680 ppb. Έτσι, το ποσοστό της φορμαλδεΰδης που βρέθηκε σε ορισμένα σπίτια είναι πάνω από 30.000 φορές περισσότερο από το ποσοστό της φορμαλδεΰδης το οποίο απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα από την εξάτμιση γεμάτου μπουκαλιού HP-3 κόλλας σε ένα κλειστό μικρό δωμάτιο.


Για περαιτέρω σύγκριση, το αμερικανικό Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών διεξήγαγε μια έρευνα για το επίπεδο φορμαλδεΰδης στον ατμοσφαιρικό αέρα των αστικών περιοχών(2). Οι μέσες συγκεντρώσεις που αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ ήταν της τάξης των 11 ppb έως 20 ppb - σε εξωτερικούς χώρους. Έτσι, ο εξωτερικός αέρας στις ΗΠΑ μπορεί να έχει πάνω από 160 φορές περισσότερη φορμαλδεΰδη από το ποσοστό της φορμαλδεΰδης που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα από μια εξάτμιση ενός γεμάτου μπουκαλιού HP-3 κόλλας σε ένα κλειστό μικρό δωμάτιο.


Τα επίπεδα της περιβαλλοντικής φορμαλδεΰδης στα οποία οι άνθρωποι είναι εκτεθειμένοι καθημερινά είναι ελάχιστα σε σχέση με το μικρό ποσοστό της έκθεσης στη φορμαλδεΰδης από την κόλλα στις επεκτάσεις βλεφαρίδων - ακόμη και στο ακραίο παράδειγμα που δίνεται παρακάτω -  αν 10 μπουκάλια της HP-3 κόλλας  χυθούν σε ένα κλειστό μικρό δωμάτιο.


Η Xtreme Lashes ® είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων, την πιο ολοκληρωμένη πρακτική εκπαίδευση, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και υποστήριξη της επιχείρησής σας στον κλάδο της βιομηχανίας της ομορφιάς. Είμαστε περήφανοι για ότι  ηγούμαστε στον τομέα αυτό με τον πιο εκτενή κατάλογο προϊόντων, ένα ειδικό τμήμα κατάρτισης--εκπαίδευσης και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε επιμελώς για την περαιτέρω βελτίωση των προϊόντων μας και την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 


Διαφήμιση
Copyright © 2019 Xtreme Lashes Cyprus. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..