Home Προϊόντα Printed Materials
Printed Materials
Επαγγελματικά Πόστερ (24” x 36”) Εκτύπωση E-mail

 

 

ProPostMain2436

Ομορφύνετε την ατμόσφαιρα σας με αυτές τις υπερμεγέθεις αφίσες. Τέλειες για κάδρωμα, τοποθέτηση στο πάτωμα ή το ταβάνι με την αφίσα μας να κρέμεται ως εργαλείο, αυτές οι πολύ μεγάλες 24 "x 36" ιντσών αφίσες προσθέτουν μια νότα μοντέρνου και κομψότητας σε κάθε εργαστήρι ή σαλόνι. Επιλέξτε μία από τις τρεις διαθέσιμες εικόνες για να ταιριάζουν με το ντεκόρ σας ή επιδείξτε τις όλες, ώστε να αναδείξουν τη φυσική και λαμπερή πλευρά των Xtreme Lashes ®.

Λεπτομέρειες: 9εκ. γυαλιστερό χαρτί. Αποστέλλονται σε κυλινδρικά εμπορευματοκιβώτια.

PostLux2436PostNoo2436PostDre2436 
Xtreme Lashes® Professional Business Cards (Black) Εκτύπωση E-mail
There are no translations available.

 

 

Luxbc

New

Market yourself as a professional Xtreme Lashes® Stylist with eye-catching business cards bearing the Xtreme Lashes® logo. Customized with your name and contact information, these cards add a finished look to your overall marketing package. Available in only in black style.

*Only Xtreme Lashes® Stylists who have successfully fulfilled the requirements to become Certified may purchase this item. A representative will contact you to request the custom information for your cards once your order has been placed.

**Note: Price listed includes ground shipping charges. This item will ship separately from other items in your order. Please allow 7 to 10 days for shipping on this item.

 
 
Η διαφημιστική αφίσα ενημέρωσης για νύφες. (18” x 24”) Εκτύπωση E-mail

 

 


New

 

Τραβήξτε την προσοχή των πελατών σας με αυτή την ελκυστική αφίσα που δίνει έμφαση σε όλα τα πλεονεκτήματα των Xtreme Lashes® για νιόπαντρες γυναίκες. Τα απαλά χρώματα και το κλασικό σχέδιο αναδεικνύουν απαλότητα. Για να τονίσετε το ντεκόρ σε οποιοδήποτε σαλόνι η ινστιτούτο ομορφιάς! 
XL Σύστημα Προφίλ της Πελάτισσας™ Εκτύπωση E-mail

 

 

ClientProfileSys

 

New

Αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε τις πελάτισσές σας ευχαριστημένες με όμορφες βλεφαρίδες και να τις κάνετε να επιστρέψουν κοντά σας! Όλα όσα οι πελάτισσές σας θα θελήσουν και χρειάζεται να γνωρίζουν, από τον Οδηγό προ-εφαρμογής για να προετοιμαστούν για την εφαρμογή των Xtreme Lashes ® βλεφαρίδων τους, μέχρι τον Οδηγό που εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να φροντίζουν σωστά τις βλεφαρίδες τους, παρέχονται στο πλαίσιο αυτού του συστήματος. Ο Οδηγός ελαχιστοποίησης των ερεθισμών, ο Κατάλογος Εγγραφής Πελατισσών & η Φόρμα Ιστορικού τους (με απαντήσεις-κλειδιά), το Έντυπο Συμβουλευτικής της πελάτισσας & οι Φόρμες Σχεδιασμού (με απαντήσεις-κλειδιά) σάς δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε μια επαγγελματική απόφαση σχετικά με το ποια προϊόντα και ποιο σχεδιασμό θα χρησιμοποιήσετε στις πελάτισσές σας, ώστε να διατηρηθεί η ασφάλεια της εφαρμογής επιτυγχάνοντας παράλληλα την εμφάνιση που επιθυμούν. Παρέχεται επίσης στο πλαίσιο του συστήματος το Ιστορικό της Εφαρμογής Βλεφαρίδων & το Ιστορικό της Αγοράς Προϊόντων κάθε πελάτισσας, όπως επίσης και το Περιληπτικό Ημερολόγιο της Εφαρμογής Βλεφαρίδων που σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τα ραντεβού των πελάτισσών σας και τα προϊόντα που αγοράζουν, καθώς επίσης να καταγράψετε σημαντικές σημειώσεις σχετικά με τα ραντεβού τους, ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτές γρήγορα σε μελλοντικές επισκέψεις τους. Τέλος, έχουμε συμπεριλάβει ένα XL Φάκελο Προφίλ της Πελάτισσας ως παράδειγμα για το πόσο τέλεια μπορείτε να οργανώσετε αυτούς τους φακέλους σε ένα συμπαγές αρχείο, για να μπορείτε να παρέχετε στις πελάτισσές σας με συνέπεια, ασφαλή και όμορφη εφαρμογή βλεφαρίδων εύκολα, κάθε φορά.
• 1-Δείγμα XL του Φακέλου Προφίλ της Πελάτισσας
•1- Οδηγός (Εγχειρίδιο) για Πριν την Εφαρμογή (Πακέτο των 25)

• 1- Οδηγός (Εγχειρίδιο) για Μετά την Εφαρμογή (Πακέτο των 25)
• 1- Έντυπο Συμβουλευτικής της Πελάτισσας & Φόρμες Σχεδιασμού (πακέτο των 25)
• 1- Κατάλογος Εγγραφής και Φόρμα Ιστορικού
• 1- Κατάλογος Εγγραφής και Ιστορικό Απαντήσεων-Κλειδιά
• 1- Ιστορικό της Εφαρμογής Βλεφαρίδων & Αγοράς Προϊόντων
• 1- Συμβουλές για Μείωση των Ερεθισμών


Folder400 
XL Φάκελος για το Προφίλ της Πελάτισσας (πακέτο των 10) Εκτύπωση E-mail

 

 

ProfileFolder

 

Εξοικονομήστε χρόνο και κόπο με ένα οργανωμένο σύστημα αποθήκευσης και παρακολούθησης πληροφοριών των πελατισσών σας, όπως επίσης και το ιστορικό των εφαρμογών βλεφαρίδων τους.

Ο φάκελος για το προφίλ της πελάτισσας είναι ειδικά σχεδιασμένος για χρήση σύμφωνα με το σύστημα εγγράφων του προφίλ πελατισσών της XL για τη βέλτιστη αποδοτικότητα, την οργάνωση και την ακρίβεια των δεδομένων της κάθε πελάτισσας. Κάθε φάκελος έχει μια θήκη για τη φύλαξη των πριν και μετά την εφαρμογή φωτογραφιών της πελάτισσας, διαχωριστικά που κρατούν τα βασικά δεδομένα διαθέσιμα για σας με μια γρήγορη ματιά και συνδετήρες για να τα έχουν στερεωμένα σταθερά στη θέση τους. Ως αποτέλεσμα, έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις πελάτισσές σας στην άκρη των δακτύλων σας για συνεπή, ασφαλή και όμορφη εφαρμογή της επέκτασης βλεφαρίδων κάθε φορά.

 
 
Έντυπο Συμβουλευτικής της Πελάτισσας & Φόρμες Σχεδιασμού (πακέτο των 25): Εκτύπωση E-mail

 

 

ConsulForm

Το έντυπο συμβουλευτικής της πελάτισσας και οι φόρμες σχεδιασμού έχουν αναπτυχτεί για να σας καθοδηγήσουν σε κάθε ραντεβού εφαρμογής των βλεφαρίδων επέκτασης Xtreme Lashes ®. Κάθε φορά που η πελάτισσά σας έρχεται μπορείτε να ενημερώνετε το ιατρικό ιστορικό, τις καθημερινές δραστηριότητες, τα καλλυντικά και τη δίαιτά της, όπως απαιτείται, και στη συνέχεια να αναπτύξετε ένα σχέδιο επέκτασης των βλεφαρίδων που να ικανοποιεί τις προσωπικές επιθυμίες και εξειδικευμένες ανάγκες της. Αναπτύσσοντας ένα ιστορικό των προηγούμενων εφαρμογών αυτό θα είναι ανεκτίμητο, τόσο για τη δημιουργία μελλοντικών εμφανίσεων όσο και για το συντονισμό του χρονικού διαστήματος μεταξύ της επανεφαρμογής των βλεφαρίδων. Περιλαμβάνεται επίσης ένα έντυπο για την εφαρμογή και αποδέσμευση, το οποίο θα πρέπει να υπογράφεται από την πελάτισσά σας σε κάθε ραντεβού, ώστε να βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι. Όταν αυτά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το έντυπο του ιστορικού της πελάτισσας σας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχετε στην πελάτισσά σας μια ασφαλή και ικανοποιητικά όμορφη εφαρμογή των βλεφαρίδων επέκτασης Xtreme Lashes ® κάθε φορά. 
Κατάλογος Εγγραφής Πελατισσών & Φόρμα Ιστορικού τους (πακέτο των 25) Εκτύπωση E-mail

 

 

ClientHistoryForm

Αυτά τα σαφή και συνοπτικά έντυπα είναι σημαντικά να σάς βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό της πελάτισσάς σας, μαθαίνοντας για τις καθημερινές δραστηριότητες της και τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί, ώστε να διαπιστώσετε κατά πόσο η πελάτισσά σας είναι καλή υποψήφια για επεκτάσεις των βλεφαρίδων της. Η Φόρμα του Ιστορικού της πελάτισσας θα επιτρέψει επίσης σε σας για να δώσετε τις κατάλληλες συστάσεις σχετικά με τη σωστή φροντίδα και συντήρηση των επεκτάσεων των βλεφαρίδων της πελάτισσάς σας και να επιτύχετε την εμφάνιση που επιθυμούν. Επιπλέον, έχοντας πλήρη επίγνωση των προϊόντων που χρησιμοποιούνται και αγοράστηκαν από την πελάτισσά σας, σας δίνετε η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και να κάνετε εισηγήσεις σχετικά με το ποια Xtreme Lashes προϊόντα ® θα πρέπει να αγοράσουν. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Έντυπο Συμβουλευτικής της Πελάτισσας & τις Φόρμες Σχεδιασμού σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρέχετε στην πελάτισσά σας μια ασφαλή, όμορφη και ικανοποιητική εφαρμογή των Xtreme Lashes ® επεκτάσεων βλεφαρίδων κάθε φορά. 
Περιληπτικό Ημερολόγιο της Εφαρμογής Βλεφαρίδων (πακέτο των 25) Εκτύπωση E-mail

 

 

ApplSumLog

Φάκελος εφαρμογής βλεφαρίδων της πελάτισσας & ιστορικό των προϊόντων (πακέτο των 25): μέσω αυτού του φακέλου μπορείτε να κρατήσετε ένα ημερολόγιο με τις σημαντικότερες υπενθυμίσεις και παρατηρήσεις σχετικά με την κάθε πελάτισσα όσο αφορά στα ραντεβού της και περιλήψεις των λογαριασμών της. Για παράδειγμα γρήγορες σημειώσεις, όπως σημαντικές παρατηρήσεις από την πελάτισσα, πριν, κατά ή μετά την εφαρμογή, την τοποθέτηση νέων χρωμάτων ή λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση των βλεφαρίδων της πριν από την εφαρμογή. Έχοντας κατά νου την απόδοση, το παρόν έντυπο παρέχει μια δυνατότητα για σας, ώστε να συνοψίσετε τις λεπτομέρειες εφαρμογής για μια γρήγορη και εύκολη ημερολογιακή αναφορά σε μελλοντικά ραντεβού.

Επιπρόσθετα, προγραμματίστε τα ραντεβού σας και κάντε τις εισηγήσεις σας για προϊόντα με ευκολία!

  
Client Lash Application & Product History Log (pack of 25) Εκτύπωση E-mail
There are no translations available.

 

 

ApplProdHistLog

 

Προγραμματίστε τις συναντήσεις σας και πάρτε ιδέες για τα προϊόντα με την ησυχία σας!

Η τοποθέτηση των βλεφαρίδων στον πελάτη και το History Log προϊόν προμηθεύουν μηχάνημα μνημόνευσης για να ηχογραφεί την ημερομηνία για τις συναντήσεις του πελάτη σας, ο οποίος θα κάνει την τοποθέτηση των βλεφαρίδων. Να ηχογραφεί πόσα χρήματα τον έχετε χρεώσει και να καταγράφει τα προϊόντα που έχουν αγοράσει. Αυτές οι χρήσιμες πληροφορίες θα βοηθήσουν να προγραμματίσετε τις επόμενες συναντήσεις των πελατών σας σχετικά με την επόμενη τοποθέτηση βλεφαρίδων. Επιπλέον, αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να προτείνετε νέα προϊόντα τα οποία ο πελάτης σας δεν έχει δοκιμάσει ακόμα, ή να ρωτήσετε αν οι πελάτες σας θέλουν να παραγγείλουν ξανά τα προϊόντα που μπορούν να εξαντλούνται ή να λήγουν.
 
Waiver and Release Form- *Protect Yourself* (tablet of 25): Εκτύπωση E-mail
There are no translations available.


Don’t have regrets because you did not protect yourself. The Waiver & Release Form should be read, filled out and signed by every client at their first eyelash extension application appointment. It protects both the stylist and the client, serving as an agreement whereby the client acknowledges the possible risks associated with the eyelash extension application service and provides informed consent. This is a must for any serious stylist that wants to be protected! 
Registration & History Form (pack of 25): Εκτύπωση E-mail
There are no translations available.


Stay Organized! These clear and concise forms have been updated and are now easier than ever to use. They are essential to helping you obtain a detailed medical history of your client, learn about your client’s daily activities and cosmetic regimens, and determine whether your client is a good candidate for eyelash extensions. The Registration & History Form will allow you to make appropriate recommendations regarding the proper care and maintenance of your client’s eyelash extensions as well as aid you in achieving each client’s desired look. In addition, having a full understanding of the products used and purchased by your client enables you to troubleshoot any issues that may arise and make suggestions about which Xtreme Lashes® products they should purchase. When used in conjunction with the Consultation & Design form, the Registration & History Form enables you to provide your client with a safe and satisfyingly beautiful Xtreme Lashes® Eyelash Extension Application every time. 
Stylist Instructions Manual & Reference Guide: Εκτύπωση E-mail
There are no translations available.

What precautions can you take, as a stylist, to ensure your client is comfortable throughout their eyelash extension application and will be happy with the results? You should read and carefully follow the Irritation Minimization Guide and implement proper use of the entire Client Profile System! The Stylist Instructions Manual & Reference Guide includes an Irritation Minimization Guide and Reference Guides for both the Registration & History Form and the Consultation & Design Form to help you provide a memorable experience for your clients.

  • The Irritation Minimization Guide reviews the fundamentals of maintaining a safe and sanitary environment and applying lashes in such a way that minimizes the chance of irritation.
  • The Reference Guides provide the stylist with explanations on why specific questions are asked on the Registration & History Form and Consultation & Design Form and provides guidance on how the stylist should respond, depending on the client’s replies.


 
Professional Tri-Fold Brochures (pack of 25): Εκτύπωση E-mail
There are no translations available.

 

These brochures are designed to generate interest and inform prospective clients about this exciting product and service. Place them in your salon, near-by gym or health food store - or wherever you normally advertise your other services. Brochures are designed with a place to attach your business card on the backside. We order in large volumes and pass the savings onto you. 
Serenity Tri-Fold Informational Brochures (pack of 25): Εκτύπωση E-mail
There are no translations available.


 

Extend Your Serenity, Extend Your Beauty™ with Xtreme Lashes®. Draw your clients in with cool, soothing blues and calm, peaceful imagery promoting the many ways Xtreme Lashes® can help simplify the daily routine. While specifically targeted towards clients who are planning to travel and cruise, these ‘relaxation and serenity’ themed brochures also fit nicely in with spa and resort concept locations. 
Οδηγίες για μετά την περιποίηση (δίνονται στις πελάτιδες) Εκτύπωση E-mail


Αυτό είναι απαραίτητο να το έχετε. Οδηγίες με λεπτομέρια και εύκολες στο να ακολουθηθούν για το πώς να φροντήσετε τα εξτένσιον βλεφαρίδωνXtreme Lashes®. Δώστε ένα στην κάθε σας πελάτιδα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής.


 


Διαφήμιση
Copyright © 2019 Xtreme Lashes Cyprus. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..