Home Προϊόντα Application Supplies
Application Supplies


Απλικατέρ με καμπυλωτή άκρη (ΑπλικατέρFlexTip) Εκτύπωση E-mail
There are no translations available.

Εξαφανίστε τα επίμονα υπολείμματα μάσκαρα και μακιγιάζ των ματιών με αυτό το μοναδικό στο είδος του βουρτσάκι. Η ευλύγιστηκαμπυλωτή άκρη του από σιλικόνη είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εφάπτεται και να κυλά απαλά σε όλο το περίγραμμα της περιοχής των ματιών. Οι χωρίς ίχνος χνουδιού ίνες του είναι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό με αφρό, ειδικά όταν χρησιμοποιείται με το προϊόν ντεμακιγιάζ & Καθαρισμού Προσώπου τηςXtremeLashes(EyeMakeupRemover&FacialCleanser).


Τα απλικατέρFlexTip αποτελούν μια ιδανική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μπατονέτες, οι οποίες περιέχουν ίνες, που μπορεί να παγιδευτούν μεταξύ των φυσικών και εξτένσιον βλεφαρίδων.

Συσκευασία των 100

Συσκευασία των 25 
Τζελ Επιθέματα Σιλικόνης για την περιοχή κάτω από τα μάτια: Εκτύπωση E-mail

Καλύψτε τις κάτω βλεφαρίδες με μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και έλεγχο χρησιμοποιώντας αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα, αυτοκόλλητα-και μίας χρήσης- τζελ επιθέματα σιλικόνης για την περιοχή  κάτω από τα μάτια. Διατίθενται αποκλειστικά από τηνXtremeLashes και τηνJoMousselli®. Το μοναδικό τους σχήμα και το μικρό τους μέγεθος παρέχει μια αισθητά ασφαλή, άνετη και πλήρη εφαρμογή έναντι των παραδοσιακών τζελ επιθεμάτων. Χρησιμοποιώντας μία κλινικά δοκιμασμένη υποαλλεργική σιλικόνη, είναι απαλλαγμένα από ενεργά συστατικά και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και στο ευαίσθητο. Μίας χρήσης μόνο. Δερματολογικά ελεγμένα.

Υποαλλεργικά, δερματολογικά ελεγμένα και κλινικά δοκιμασμένα

Αυτοκόλλητα, ασφαλή, άνετα, και πλήρως εφαπτόμενα

Απαλλαγμένα από δραστικά συστατικά για την ελαχιστοποίηση πιθανών ερεθισμών

 

Μίας χρήσης μόνο για υγιεινή εφαρμογή 
ProComfort™ ΚεραμικάΤσιμπιδάκια (Λαβίδες) μεΚαμπυλωτήΆκρη Εκτύπωση E-mail

Πετύχετε την απόλυτη εφαρμογή εξτένσιον βλεφαρίδων με το επαναστατικό νέου σχήματος τσιμπιδάκι (λαβίδα)! Η μοναδική καμπυλωτή τουάκρηείναι ειδική για ακρίβεια στην εφαρμογή πολλαπλών ή μίας προς μία εξτένσιον βλεφαρίδων. Το ευέλικτο αυτό τσιμπιδάκι παρέχει αυξημένη ταχύτητα και ακρίβεια για την επίτευξη όγκου (Volumation ™) ή την εφαρμογή μονής στρώσης εξτένσιον βλεφαρίδων. Χαρακτηριστικά λευκή αντιολισθητική κεραμική άκρη για να βελτιώσει την ορατότητα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τοποθέτησης.

Σχεδιασμένο για ναεπιλέγει και να εφαρμόζει πολλές εξτένσιον βλεφαρίδες πάνω σε μία φυσική

Για όγκο (Volumation) και εφαρμογή μονής στρώσης εξτένσιον βλεφαρίδων

Διαθέτει λευκού χρώματος αντιολισθητική κεραμική άκρη

24Kεπιχρυσωμένοανοξείδωτο ατσάλι. Ματ φινίρισμα

Ελαφρύς και ισορροπημένος σχεδιασμός, που βοηθά στην ανακούφιση του χεριού από την κούραση και την ένταση

Κατασκευασμένο στην Ελβετία 
Δίσκος με Τετράγωνες κυψελίδες για την κόλλα: Εκτύπωση E-mail


Βελτιώστε τον χρόνο και τη διαδικασία της απλής ή πολλαπλής (Volumation ™) εφαρμογής εξτένσιον βλεφαρίδων με αυτόν τον τετράγωνο δίσκο για την κόλλα. Ο εργονομικά σχεδιασμένος αυτός δίσκος κόλλας διαθέτει 12 τετράγωνες κυψελίδες, επιτρέποντας μια πιο άνετη επικάλυψη και διατηρώντας την κόλλα για περισσότερο χρόνο. Το σχήμα του έχει χωριστές γωνίες, που βοηθούν στην ομαδοποίηση από τη βάση πολλαπλών εξτένσιον βλεφαρίδων μαζί, ενώ το κάθετο τοίχωμά τουςαποτρέπει τηνυπερ-επικάλυψη.

Ο κυψελοειδής σχεδιασμός δημιουργεί μια άνετη γωνία 45 ° για επίστρωση, η οποία κρατά τον καρπό άνετο και χαλαρό

Χωριστές γωνίες,οι οποίες διευκολύνουν την ομαδοποίηση από τη βάση πολλαπλών εξτένσιον βλεφαρίδων μαζί

 

Κάθετο τοίχωμα που εμποδίζει την υπερ-επικάλυψη βλεφαρίδων (τα μικρότερα μήκη δεν πρέπει ποτέ να φτάνουν μέχρι το τοίχωμα) 
Καλλυντικά Σφουγγαράκια 1” x 1.5” (πακέτο των 40): Εκτύπωση E-mail


Αυτά τα χωρίς λάτεξ καλλυντικά σφουγγαράκια (διαστάσεων 1 "x 1.5 " x 0.25 "), είναι σε τέλειο μέγεθος, για να τα χρησιμοποιήσετε: για τον καθαρισμό των βλεφαρίδων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των εξτένσιον, στην προετοιμασία των τζελ επιθεμάτων, στον καθαρισμό του πώματος του μπουκαλιού της κόλλας και για τη μετέπειτα περιποίηση του/της πελάτη/τισσας. Επειδή δεν αφήνουν χνούδι,  δε θα παραμείνουν υπολείμματα ινών στο πρόσωπο, το τζελ επίθεμα ή το μπουκάλι της κόλλας. 
Πλέγμα βλεφαρίδων της Xtreme Lashes® (πακέτο των 20): Εκτύπωση E-mail

Αυτό το αυτοκόλλητο πλέγμα εξτένσιον βλεφαρίδων είναι ένα βασικό εργαλείο που αναπτύχθηκε ως μέρος του συστήματος των μινκ βλεφαρίδων της Xtreme Lashes® (Faux Mink). Το κάθε πλέγμα αποτελεί μια βάση για τις μινκ εξτένσιον βλεφαρίδες, βασισμένο στο μήκος και το πάχος τους, με αποτέλεσμα την καλύτερη οργάνωση και την ταχύτερη τοποθέτησή τους. Διαστάσεις: 2 "x 5 ".

• Βολικό

• Εξαλείφει τυχόν διασταυρούμενη μόλυνση

• Ελαττώνει την πτώση των εξτένσιον βλεφαρίδων

• Υγιεινό και μίας χρήσης

Αγοράστε το σετ των μινκ (Faux Mink Starter Set) για να λάβετε όλα τα απαραίτητα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου και ενός πακέτου αυτοκόλλητου πλέγματος (Lash Grid). 
XL FlexFusion™ κόλλα (5ml) Εκτύπωση E-mail


Η ανάπτυξη άνω των 12 μηνών, η επένδυση 1 εκατ. δολαρίων, και η αφιέρωση 10.000 ωρών έχει ώς αποτέλεσμα την δημιουργία της πιο επαναστατικής φόρμουλα κόλλας εξτένσιον βλεφαρίδων που ο κόσμος έχει δει ...
Η κόλλα XL Flexf'usionΤΜ Adhesive χαρακτηρίζεται από τη συγχώνευση της ευελιξίας, της ασφάλειας, της ανθεκτικότητας, της μακροζωίας και μιας καθαρής συγκόλλησης. Αναπτύχθηκεμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και επιδόσεων από μια ομάδα επιστημόνων, γιατρώνκαι εξειδικευμένων δημιουργών στυλ εξτένσιον βλεφαρίδων, υπό τη διεύθυνση της Προέδρου και ιδρυτή, lo Mousselli, RN – η κόλλα XL Flexf'usionΤΜ είναι το βασικό, δομικό στοιχείο του συστήματος εφαρμογής βλεφαρίδων XL Professional.

 • Προϊόν των ΗΠΑ, ειδικά σχεδιασμένο για τις βλεφαρίδες Xtreme Lashes®, από ένα εξειδικευμένο, ιατρικό κατασκευαστή κόλλας.
 • Κατασκευάζεται με τα Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 13485:2003
 • Ιδανικό για όλα τα επίπεδα Στυλιστριών και πελατών
 • Φιάλη χωρίς μαύρο χρώμα, διαλύτες και λάτεξ
 • Φόρμουλα με χαμηλή περιεκτικότητα αρώματος
 
Διαλυτικό Κόλλας Εκτύπωση E-mail
NetWt. 0.34 fl. oz. e 10.0 mL
Προϊόν ΗΠΑ και ειδικά σχεδιασμένο να αφαιρεί απαλά και προστατευτικά τις εξτένσιον βλεφαρίδες χωρίς να αφαιρεθούν τα φυσικά έλαια από τις φυσικές βλεφαρίδες,το ξεβγαλτικό κόλλας Xtreme Lashes Adhesive RemoverΤΜ ενυδατώνει ενώ δουλεύει! Η χωρίς αλκοόλ, και ασετόν φόρμουλα είναι λειτουργική και ασφαλής.
 • Χωρίς άρωμα, ασετόν και αλκοόλ
 • Ασφαλή και λειτουργικό
 • Ενυδατώνει τις φυσικές βλεφαρίδες
Σημείωση: Μην το τοποθετείται στο ψυγείο. Κρατείστε το μακριά από υγρασία.

 
Eyelash Primer™ (10 ml) Εκτύπωση E-mail

Αποκαλύπτει την ιδανική επιφάνεια για δέσιμοδημιουργώντας το ιδανικό pH αφού αφαιρεί έλαιακαι τυχόν υπολείματα απο τις φυσικές βλεφαρίδες. Χρησιμοποιείστε αμέσως πριν απο την εφαρμογήτων εξτένσιονς βλεφαρίδων, αφού αυτή ηεπαναστατική φόρμουλαthis δουλεύει σεσυνδιασμό με τη κόλλα Xtreme Lashes", προσφέροντας πιο γρήγορο στεγνωμα και μεγαλύτερης διάρκειας βλεφαρίδες.

 • Απαραίτητο για καλύτερη συγκόλληση και μεγαλύτερης διάρκειας κόλλα.
 • Ιδανικό για πλήρη εφαρμογή εξτένσιονς βλεφαρίδων και συντήρηση (δεν βλαπτει τα υφισταμενα εξτένσιονς)
 • Μειώνει δραματικά τον απαιτούμενο χρόνο εφαρμογής.
 
XL Δισκία για την κόλλα (πακέτο των 4) Εκτύπωση E-mail
adhestray_tumb Πολύ καλά σχεδιασμένοι και εύκολοι στη χρήση, οι XL Adhesive TrayTM (δίσκοι κόλλας)προσφέρουν12 μεμονομένα κουτάκια που είναι κατάλληλα για μία σταγόνα κόλλας! Η εφαρμογή εξτένσιονς βλεφαρλιδωνδεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Ο ακριβής σχεδιασμός αυτού του λείου και ελαφρύ δίσκου συμβάλει στην ακρίβεια της ποσότητας που χρειαζεται και στη διατήρηση της κόλλας.

 
Xtreme Lashes® HP-Υπερ-συγκολλητικό (5ml) Εκτύπωση E-mail

Καλωσορίστε την (κόλλα) HP-Ultra τη οποίας συνιστάται η χρήση μόνο από έμπειρες στυλίστριες της Xtreme Lashes®  εφόσον η κόλλα στεγνώνει σχεδόν αμέσως και δεν αφήνει χρονικά περιθώρια να κάνετε αναπροσαρμογές, αν η βλεφαρίδα εξτένσιον δεν έχει τοποθετηθεί ορθά. Η HP-Ultra περιέχει επίσης πολύ ήπιες αναθυμιάσεις και γι’ αυτό το λόγο δεν είναι κατάλληλη για άτομα που έχουν ευαίσθητα μάτια. Σας συστήνουμε την Νέα XL FlexFusion® κόλλα για στυλίστριες όλων των επιπέδων και για όλους τους καταναλωτές.

Το κύριο συστατικό της κόλλας HP-Ultra είναι η ίδια η ουσία που χρησιμοποιείται για την επούλωση πληγών χωρίς ραφές (κλείνει δηλαδή πληγές χωρίς τη χρήση ιατρικών ραφών)

Παρακαλώ σημειώστε: Εξαιτίας της φύσης αυτής της κόλλας, πρέπει τουλάχιστον να έχετε περάσει το πρώτο επίπεδο εκπαίδευσης (με την απόκτηση σχετικού πιστοποιητικού), ώστε να μπορείτε να την αγοράσετε. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία Xtreme Lashes® για να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία απόκτησης πιστοποιητικού στυλίστριας. 
Κανονικά ραβδάκια Xtreme Lashes® (2μμ, πακέτο των 100) Εκτύπωση E-mail

 


Η μεγαλύτερη (2μμ) κεφαλή σε αυτά τα ραβδάκια είναι ιδανική για την αφαίρεση πολλαπλών βλεφαρίδων ή για τον καθαρισμό και επίστρωση μαγάλων επιφανειών τους. Αυτά τα ευκαμπτα ραβδάκια είναι ιδανικά για την αφαίρεση ολόκληρου σετ επεκτάσεων ή για τις περιπτωσεις που χρειάζεται να αφαιρέσετε πολλαπλές βλεφαρίδες αντί για μία. Επειδή δεν περιέχουν ίνες όπως αυτές των μπατονέτων είναι το τέλειο συμπλήρωμα για το Xtreme Lashes® Eye Makeup Remover  και για τον καθαρισμό της περιοχής γύρω από το μάτι. Συσκευάζονται σε ένα εύχρηστο δοχείο με καπάκι για εύκολη χρήση. Αγοράστε το για εσάς ή πωλήστε το στις πελάτισσές σας ως μέρος του πακέτου συντήρησης βλεφαρίδων. 
Ραβδάκια λεπτά Xtreme Lashes® (1mm, πακετο of 100) Εκτύπωση E-mail
Η άκρη σε αυτό το ραβδάκι Xtreme Lashes ®  θα σάς επιτρέψει να απομονώσετε ένα μικρό χώρο με απόλυτη ακρίβεια. Αυτή το οικονομικό και λειτουργικό εργαλείο είναι ανεκτίμητο για να αφαιρέσετε μονές βλεφαρίδες Xtreme Lashes ® που δεν  είχαν τοποθετηθεί ορθά χωρίς να ενοχληθούν οι άλλες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τα ξυλάκια για να εφαρμόσετε την προστατευτική επικάλυψη Xtreme Lashes ®  από βλεφαρίδα σε βλεφαρίδα με την 1 χιλιοστού άκρη του απλικατέρ. Αγοράστε αυτά για τον εαυτό σας ή να πουλήστε τα στην πελάτισσά σας ως πακέτο συντήρησης.

 
Ραβδάκια με μακριές μύτες με μικροΐνες (1 χιλιοστό άκρη, συσκευασία των 100) Εκτύπωση E-mail

Πιο επιμήκη και με λεπτή μύτη μικροϊνών, ώστε να καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια από τα συνηθισμένα ραβδάκια για γρήγορη, αλλά ακριβή εφαρμογή και εξονυχιστικό καθαρισμό των βλεφαρίδων. Κατοχυρωμένα, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, χωρίς χνούδι, με εύκαμπτες άκρες, καλύπτουν και καθαρίζουν τις βλεφαρίδες χωρίς το εμπόδιο των σωματιδίων βαμβακιού που μπορεί να υπάρχει γύρω από την κόλλα των βλεφαρίδων. Παρέχει λύσεις με ασφάλεια χωρίς να στάζουν. Εύκαμπτη άκρη που διπλώνει εύκολα για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.


Χρήσεις:
• Προετοιμασία των βλεφαρίδων μαζί με το Xtreme Lashes ® Primer
• Απομακρύνει τα υπολείμματα της μάσκαρα ή του
eyeliner από τη χρήση του ξεβαφτικού μέικ απ της Xtreme Lashes ®
• χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των επεκτάσεων βλεφαρίδων Xtreme Lashes ®

Για πιο λεπτομερείς οδηγίες ή συμπληρωματικές υποδείξεις για τη χρήση, ρωτήστε τη στυλίστρια των Xtreme Lashes ®

  
XL P1-S Ίσιες Λαβίδες (13.6 cm) Εκτύπωση E-mail

 

P1STweezers

Οι πατενταρισμένες σειρές των λαβίδων μας είναι μηχανικά κατασκευασμένες για εύκολη απομόνωση (των βλεφαρίδων) και γρήγορη εφαρμογή. Σχεδιασμένες από χοντρό γερμανικό ατσάλι, αυτές οι ίσιες λαβίδες έχουν λεπτές, αιχμηρές άκρες, για ένα ασφαλές μάζεμα των βλεφαρίδων και την τοποθέτησή τους χωρίς να γλιστρούν.

• αιχμηρές άκρες και τέλεια ευθυγράμμιση
• σταθερότερα ελατήρια για πιο ακριβή απομόνωση (των βλεφαρίδων)
• Κατασκευασμένες από γερμανικό ανοξείδωτο ατσάλι 
XL S2-S Καμπυλωτές Λαβίδες (14 cm) Εκτύπωση E-mail

 

 

S2STweezers

Οι πατενταρισμένες σειρές των λαβίδων μας είναι μηχανικά κατασκευασμένες για εύκολη απομόνωση (των βλεφαρίδων) και γρήγορη εφαρμογή. Σχεδιασμένες από χοντρό γερμανικό ατσάλι, αυτές οι μακρύτερες 14 εκατοστών πιο καμπυλωτές λαβίδες είναι λιγότερο γωνιώδεις από αυτές των 12 εκατοστών, ώστε να εναρμονίζονται καλύτερα με τη φυσική καμπυλότητα μακριών δαχτύλων και μεγαλύτερων χεριών.

• αιχμηρές άκρες και τέλεια ευθυγράμμιση

• σταθερά ελατήρια για πιο ακριβή απομόνωση (των βλεφαρίδων)
• Κατασκευασμένες από γερμανικό ανοξείδωτο ατσάλι 
XL S1-S Καμπυλωτές Λαβίδες (12 cm) Εκτύπωση E-mail

S1STweezers

Οι πατενταρισμένες σειρές των λαβίδων μας είναι μηχανικά κατασκευασμένες για εύκολη απομόνωση (των βλεφαρίδων) και γρήγορη εφαρμογή. Σχεδιασμένες από χοντρό γερμανικό ατσάλι, αυτές οι 12 εκατοστών καμπυλωτές λαβίδες είναι ελαφρώς πιο γωνιώδεις από τις μακρύτερες αντίστοιχές τους, επιτρέποντας έτσι ευκολότερη πρόσβαση στη βάση των βλεφαρίδων για μικρά ή μετρίου μεγέθους χέρια.

• αιχμηρές άκρες και τέλεια ευθυγράμμιση

• σταθερά ελατήρια για πιο ακριβή απομόνωση (των βλεφαρίδων)
• Κατασκευασμένες από γερμανικό ανοξείδωτο ατσάλι 
XL Pro Series P4-E Ίσιες Λαβίδες (11.7 cm) Εκτύπωση E-mail

P4ETweezers

New

 

Οι XL επαγγελματικές P4-Ε σειρές των ίσιων λαβίδων μας είναι σχεδιασμένες με ένα συμπαγές σώμα για την ακριβή τοποθέτηση των βλεφαρίδων και τη σταθερότητα. Το ακριβές κωνικό άκρο τους επιτρέπει το σήκωμα της βλεφαρίδας από οποιαδήποτε γωνία, την σχολαστικά λεπτομερή τοποθέτησή τους και με ενισχυμένη ταχύτητα. Η P4-Ε είναι ελαφρώς βαρύτερη από το μοντέλο P5-V και διαθέτει μια ελαφρώς πλατύτερη άκρη.

• Κατασκευασμένες στην Ελβετία

• Ακριβής σχεδιασμός
• Από ανοξείδωτο ατσάλι με την τεχνολογία NEVERUST®

γυαλιστερό φινίρισμα 
XL Pro Series P5-V Ίσιες Λαβίδες (12 cm) Εκτύπωση E-mail

P5VTweezers

New

 

Οι XL επαγγελματικές P5-V σειρές των ίσιων λαβίδων μας είναι κατασκευασμένες για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα εφαρμογής βλεφαρίδων, με στιλπνές άκρες και κοντύτερο σώμα για αυξημένη ακρίβεια και ανθεκτικότητα. Η ακριβής-κωνική, λεπτή μύτη της δίνει τη δυνατότητα να σηκώνεις τη βλεφαρίδα από οποιαδήποτε γωνία, σχολαστικά, με λεπτομερή τοποθέτηση και ενισχυμένη ταχύτητα.

• Κατασκευασμένες στη Γερμανία

• Ακριβής σχεδιασμός

• Από μη-μαγνητικό ανοξείδωτο ατσάλι

• Ματ τελείωμα


  
XL Pro Series S4-V Καμπυλωτές Λαβίδες (11.4 cm) Εκτύπωση E-mail

S4VTweezers

New

 

Οι XL επαγγελματικές S4-V σειρές των καμπυλωτών τσιμπίδων μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις επαγγελματίες στυλίστριες βλεφαρίδων. Αυτές οι μικρές, με καμπύλη λαβίδες είναι εξίσου ισορροπημένες, σχεδιασμένες για ιδανική τοποθέτηση στο περίγραμμα του χεριού σας, ώστε να σας δώσει περισσότερο έλεγχο και επιδεξιότητα όταν απομονώνετε τις βλεφαρίδες.

• Κατασκευασμένα στη Γερμανία

• Ακριβής σχεδιασμός

• Από μη-μαγνητικό ανοξείδωτο ατσάλι

• Ματ τελείωμα

 

  
ΝΕΕΣ XTREME LASHES® EXCLUSIVE Αντιρυτιδικά επιθέματα, χωρίς ίνες (4 ζεύγη) Εκτύπωση E-mail

ΒελτιωμένοςΣχεδιασμός & Τύπος

Διατίθενται μόνο μέσω των Xtreme Lashes ®. Σχεδιασμένο με την τεχνολογία Flex-form (ευέλικτη φόρμα) για τη δημιουργία μιας καλύτερης εφαρμογής  σε μάτια διάφορων σχημάτων. Επανατοποθετείται με ευκολία, εντούτοις μένει σταθερά στη θέση του καθ 'όλη τη διαδικασία εφαρμογής των βλεφαρίδων. Αυτά τα διπλής χρήσης επιθέματα τζελ καλύπτουν αποτελεσματικά τις κάτω βλεφαρίδες, παρέχοντας παράλληλα μια δροσιστική, ενυδατική περιποίηση. Η  επίστρωση με αντι-οξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών  ενώ η Αλλαντοϊνη, Αλόη και Γλυκερίνη φρεσκάρουν και ενυδατώνουν. Αυτά τα νέα απαλλαγμένα από χνούδι αντιρυτιδικά επιθέματα τζελ μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατ' ευθείαν από το πακέτο χωρίς προετοιμασία. Εσείς και η πελάτισσά σας κερδίζετε  με αυτό το υπέροχο νέο προϊόν! 
Ενυδατικά επιθέματα για την κάτω επιδερμίδα του ματιού (6 ζεύγη) Εκτύπωση E-mail
Μια υπέροχη εναλλακτική λύση αντί της χειρουργικής ταινίας! Εφαρμόστε αυτά τα κατευναστικά αντιρυτιδικά μαξιλάρια στα κάτω βλέφαραα πριν από τη διαδικασία  απομόνωσης των κάτω βλεφαρίδων. Όταν αφαιρούνται, αυτά τα μαξιλαράκια γέλης- αντίθετα από την ταινία -δεν προκαλούν καμία ενόχληση,. Επειδή μειώνουν την εμφάνιση λεπτων ρυτίδων, οι πελάτισσες σας θα τα λατρέψουν - όσο και εσείς!


 
Xtreme Lashes® Exclusive Ντεμακιγιάζ Ματιων και Καθαρισμού Προσώπου (118ml) / (30ml) Εκτύπωση E-mail
 • Από φόρμουλα με βάση το Αλόε Βέρα που μαλακώνει και προσεκτικά καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα, καθώς επανακαθιστά τις βλεφαρίδες και το δέρμα γύρω απ΄τα μάτια.  Τα συστατικά με παράγωγα από ινδική καρύδα αφαιρούν τις ακαθαρσίες και το μακιγιάζ, και τα αντιοξυδωτικά βότανα πλούσια σε βιταμίνες (όπως καρποί τριανταφυλλιάς, χαμομήλι, eyebright και αγγούρι) ηρεμούν, ανανεώνουν, θρέφουν και προστατεύουν για την καθημερινή περιποίηση ομορφιάς σας.
 • Πάνω από 90% φυσικά συστατικά, χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα, βαφές ή ορυκτέλαια.
 • Χωρίς θειικά άλατα - που δεν ερεθίζει το δέρμα σας, ούτε αφαιρά την φυσική του λιπαρότητα.
 • Συσκευασμένο ειδικά για επεκτάσεις βλεφαρίδων και φυσικές βλεφαρίδες.
 • Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδων, ακόμη και τα ευαίσθητα δέρματα.


 
XL Ανεμιστηράκι: Εκτύπωση E-mail

 

Βελτιώνεται η κυκλοφορία του αέρα και η ταχύτητα κατά τη διάρκεια των εφαρμογών σας με αυτό το προσωπικό ανεμιστηράκι. Για επιτόπια χρήση κατά τη διάρκεια των εφαρμογών, το συνημμένο κορδόνι επιτρέπει να "κρεμαστεί" το ανεμιστηράκι γύρω από το λαιμό σας και να λειτουργήσει με ένα ελαφρύ άγγιγμα στους αισθητήρες του, όταν το χρειαστείτε. Αν προτιμάτε μια σταθερή, απαλή ροή του αέρα, η επιτραπέζια βάση αξεσουάρ προσφέρει μια λειτουργική εφαρμογή. Μέγεθος του Ανεμιστήρα 5.25x3x2 ίντσες και περιλαμβάνει δύο μπαταρίες AAA


  
Καλύμματα μαξιλαριού μιας χρήσης (πακέτο των 100): Εκτύπωση E-mail

 

Χαρίστε στις πελάτισσές σας μια καθαρή και επαγγελματική εμπειρία εφαρμογής από την αρχή μέχρι το τέλος, χρησιμοποιώντας τα καλύμματα υγιεινής για τα μαξιλάρια λαιμού. Αυτά τα καλύμματα προστατεύουν τα μαξιλάρια από το μακιγιάζ ή τα προϊόντα μαλλιών με ταυτόχρονη μείωση της εξάπλωσης των μικροβίων και βακτηρίων από πελάτισσα σε πελάτισσα. Σχεδιασμένα για μια χρήση, τα καλύμματα είναι κατασκευασμένα από πολύ μαλακό ιστό για τη μέγιστη άνεση της πελάτισσας. 
Καλύμματα του κρεβατιού μασάζ μιας χρήσης (πακέτο των 10): Εκτύπωση E-mail

Disposable_massage_table_covers

Προστατέψτε το κρεβάτι του μασάζ, δημιουργώντας παράλληλα ένα υγιεινό περιβάλλον για τις πελάτισσές σας. Αυτά τα μη υφασμένα μιας χρήσης καλύμματα του κρεβατιού μασάζ έχουν ελαστικότητα που ταιριάζει στα στάνταρ κρεβατάκια μεγέθους 72΄΄μακριά και επιπλέον μειώνουν την ανάγκη για αλλαγές στο φύλλο χαρτιού μεταξύ των εφαρμογών. Σχεδιασμένα για μια χρήση, αυτά τα μη υφασμένα καλύμματα είναι κατασκευασμένα από πολύ μαλακό ιστό για τη μέγιστη άνεση της πελάτισσας. 
Υγρο-Θερμομετρικό Ρολόι: Εκτύπωση E-mail


Μεγιστοποιεί το χρόνο της εφαρμογής βλεφαρίδων ώστε να συνδεθεί η κόλλα, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για τις υπηρεσίες σας. Ελέγχει την υγρασία και τη θερμοκρασία στο χώρο εργασίας σας και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το χρόνο της εφαρμογής με αυτή τη συμπαγή, φιλική προς το χρήστη συσκευή.

Ιδανικές συνθήκες για καλύτερη συγκόλληση:

• Η σχετική υγρασία 45-60%
• Η θερμοκρασία δωματίου μεταξύ 68 και 78 °F (20-26 °C)
• Χρησιμοποιήστε μια νέα σταγόνα κόλλας ανά 15 λεπτά
Εξασφαλίστε ταχύτερη, ισχυρότερη και πιο σταθερή κόλλα για την      εφαρμογή των βλεφαρίδων σας.

Χαρακτηριστικά οθόνης:

• Ελκυστικός σχεδιασμός με ενσωματωμένες στάσεις και    κλίση για        στήριξη στον τοίχο

• Τρεις οθόνες LCD: Χρόνος, θερμοκρασία και υγρασία
• Ρυθμιζόμενη για ° C ή ° F ένδειξη της θερμοκρασίας

• 12/24 ωρο ρολόι με λειτουργία συναγερμού 
Υποστηρικτικό Μαξιλαράκι Λαιμού Εκτύπωση E-mail

Επεκτείνετε το επίπεδο χαλάρωση των πελατών σας, προσφέροντάς τους τη χρήση αυτού του μοναδικού Μαξιλαριού Υποστήριξης του αυχένα  ™. Το μοναδικό καμπύλο σχήμα κρατεί απαλά το λαιμό και βάζει το κεφάλι στην ορθή γωνία και θέση για την εφαρμογή των βλεφαρίδων, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στην μείωση της πίεσης της κεφαλής και την πρόληψη πόνου και κούρασης στους πελάτες σας. Το μαλακό κάλυμα απο spandex / νάιλον είναι γεμάτο με μικροσκοπικές χάντρες φτιαγμένες για ανακούφιση που παίρνουν το σχήμα της κεφαλής κάθε διαφορετικού ατόμου, παρέχοντας μια προσαρμοσμένη λύση άνεσης. Το εξωτερικό κάλυμμα, που αφαιρείται για πλύση στο πλυντήριο, είναι τυπωμένο με το λογότυπο των Xtreme Lashes ®  για την προώθηση των υπηρεσιών σας σε σχέση με τα Xtreme Lashes.


 
Φίλτρο αντικατάστασης για τον απιονιστή του αέρα: Εκτύπωση E-mail

imresize

Αντικαταστήστε το φίλτρο του απιονιστή του αέρα σας κάθε τρεις μήνες για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Αυτά τα φίλτρα πολλαπλών στρώσεων αφαιρούν τη σκόνη, τις τρίχες και τις ακαθαρσίες στο επίπεδο 1, στοχεύουν στις μυρωδιές και τις οσμές στο επίπεδο 2 και προστατεύουν από τα βακτήρια και τους ιούς στο επίπεδο 3.  
Καθαριστής του Αέρα Εκτύπωση E-mail
AirPurifier

Δημιουργήστε ένα πιο άνετο και υγιεινό περιβάλλον για εσάς και τις πελάτισσές σας με τον καθαρισμό του αέρα στο χώρο εργασίας σας. Ειδικά σχεδιασμένο για τη βιομηχανία ομορφιάς, αυτός ο ισχυρός αλλά συμπαγής καθαριστής είναι ιδανικός για τραπέζια, θρανία ή μετρητές. Απολαύστε τη διπλή λειτουργία του φίλτρου με πολλαπλά στρώματα που καθαρίζει τον αέρα από σωματίδια και μυρωδιές από τη μία πλευρά και περιστρέφεται σαν ανεμιστήρας στις 180 μοίρες από την άλλη. Χρησιμοποιώντας ένα καθαριστή του αέρα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, βοηθά στην ελαχιστοποίηση κάθε ευαισθησίας των πελατών, οι οποίοι είναι επιρρεπείς, καθώς ο απαλός θόρυβος προσθέτει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Εάν εργάζεστε σε ένα περιβάλλον σαλονιού, θα βρείτε αυτό τον απιονιστή ιδιαίτερα ευεργετικό για το φιλτράρισμα των αρωμάτων που συνδέονται με άλλες υπηρεσίες που μπορεί να διαταράξουν τη χαλαρωτική εμπειρία που εσείς δημιουργείτε.

· Περιστρέφεται για χρήση ως καθαριστής αέρα και ανεμιστήρας

· Συμπαγές μέγεθος (5.5 x 4.5 x 8.5 κυβ. ίντσες)

· Εύκολο στο χειρισμό

· Περιλαμβάνει 1 φίλτρο και επιπρόσθετα που πωλούνται ξεχωριστά

· 1 χρόνος εγγύηση 
Απλικατέρ Xtreme Lashes® χωρίς χνούδι (πακ. 100 ,50,25) Εκτύπωση E-mail
Νέο

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα δουλεύοντας με τα Xtreme απλικατέρ χωρίς χνούδι. Αυτά τα απορροφητικά μεγάλης επιφάνειας απλικατέρ είναι εύκολα στη χρήση και δεν αφήνουν πίσω χνούδι. Το μοναδικό υλικό της άκρης τους κρατά τα υγρά χωρίς να τα αφήνει να στάξουν, περιορίζοντας τη σπατάλη προϊόντων.

Δοκιμάστε  αυτά τα μαλακά, απαλά, απλικατέρ  πολλαπλών χρήσεων και καθαρισμού για:

• Προετοιμασία των βλεφαρίδων με Xtreme Lashes ® Primer
• Αφαίρεση των επεκτάσεων
• Αφαίρεση του μακιγιάζ ματιών συμπεριλαμβανομένων της μάσκαρα, του eye liner και της σκιάς ματιών

Συσκευασμένα σε βολικό δοχείο με αποσπώμενο καπάκι  για εύκολη χρήση. Αγοράστε μερικά για τον εαυτό σας ή  πωλήστε λιανικώς σε πελάτισσές σας ως μέρος ενός πακέτου συντήρησης των βλεφαρίδων.


 
Βουρτσάκια Μάσκαρα μιας Χρήσης (πακέτο των 50) Εκτύπωση E-mail
Χρησιμοποιήστε αυτά τα βουρτσάκια μάσκαρα μιας χρήσης αποθηκεύοντάς τα μέσα στο βολικό τους σωληνάριο. Η επανασφραγιζόμενη βάση του σωληναρίου κρατά τα βουρτσάκια καθαρά και υγιεινά μεταξύ των εφαρμογών και καθιστά την αποθήκευσή τους εύκολη. Τα βουρτσάκια μάσκαρα είναι απαραίτητα, για να δείξετε στον/στην πελάτη/τισσα πώς να εφαρμόσει σωστά τη μάσκαρα Xtreme Lashes ®, ενώ παράλληλα διατηρείτε την υγιεινή της εφαρμογής (παρακαλώ μην εφαρμόσετε μάσκαρα στον/στην πελάτη/τισσα αμέσως μετά την τοποθέτηση των εξτένσιον, αλλά αφήστε την κόλλα 24 ώρες, για να στεγνώσει τελείως). Τα βουρτσάκια αυτά είναι, επίσης, εξαιρετικά βοηθητικά εργαλεία  σε όλη τη διαδικασία της εφαρμογής, για να κρατήσετε χτενισμένες ίσια τις βλεφαρίδες και κατόπιν να τα δώσετε δώρο στους/στις πελάτες/τισές σας να τα χρησιμοποιούν στο σπίτι, όταν περιποιούνται οι ίδιοι/ες τις βλεφαρίδες τους.
 
Signature Xtreme Lashes® Micro-spring Scissors: Εκτύπωση E-mail
There are no translations available.

Developed as part of the Xtreme Lashes® Faux Mink Lash Tray System, the Micro-spring Scissors are an essential tool for effortless cutting of Faux Mink lash segments. Possessing an ergonomic design and tweezer-like grip, this uniquely designed tool offers enhanced control and precise cutting. Made with high-quality stainless steel, this allows for prolonged use and easy sanitation.

Purchase the Faux Mink Starter Set to receive all the necessary system components, including a pair of Micro-spring Scissors.

 

 

 

 

  
Ψαλίδια με μικρο-ελατήριο Εκτύπωση E-mail

Ψαλίδια με μικρο-ελατήριο με την υπογραφή της Xtreme Lashes ®:
Αναπτύχθηκαν στα πλαίσια του συστήματος βλεφαρίδων από ψεύτικη βιζόν (γούνα μινγκ)
Faux Lash Mink System Tray της Xtreme Lashes ®. Τα Ψαλίδια με μικρο-ελατήριο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την εύκολη κοπή των τμημάτων των βλεφαρίδων από ψεύτικη βιζόν (γούνα μινγκ). Έχοντας έναν εργονομικό σχεδιασμό και λαβίδα που μοιάζει με λαβή (χειρολαβή), αυτό το μοναδικά σχεδιασμένο εργαλείο προσφέρει καλύτερο έλεγχο και ακρίβεια κοπής. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, επιτρέπει την παρατεταμένη χρήση και την εύκολη αποστείρωσή του. 
Μεγεθυντικά γυαλιά Εκτύπωση E-mail


Παρακαλώ επιλέξτε το κατάλληλο δίοπτρο μεγέθους: +2D +3D +4D +5D
DIOPTER POWER Working Distance
+ 2D 1.50 X 20"
+ 3D 1.75 X 14"
+ 4D 2.00 X 10"
+ 5D 2.25 X 8" 
1" Ρολό πλαστικής ταινίας Ιατρικού τύπου Εκτύπωση E-mail

 

Η πλαστική ταινία Ιατρικού τύπου σε ρολό, θα πρέπει να τοποθετείται κατά μήκος των ορίων των επιθεμάτων από τζελ για να αποτρέπει τις βλεφαρίδες από του να κολλάνε στις ίνες του επιθέματος. Αυτή η ταινία είναι ένα υποαλλεργικό χειρουργικό προϊόν που παρέχεται αποκλειστικά από την  Xtreme Lashes ®. 
Ρολό χάρτινης ταινίας Χειρουργικού τύπου 1/2" Εκτύπωση E-mail
Attēls
Οι περισσότεροι επαγγελματίες τοποθέτησης εξτένσιονς βλεφαρίδων προτιμούν (παρά το ανάλογο προϊόν άλλων κατασκευαστών) αυτό το υποαλλεργικό χειρουργικό προϊόν που χρησιμοποιείται για να κρατήσει τις κάτω βλεφαρίδες, ώστε να μην κολλήσουν με τις πάνω κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τοποθέτησης. Παρόλα αυτά συνιστούμε τη χρήση των επιθεμάτων αντιρυτιδικών τζελ (αντί της ταινίας αυτής) καθώς η ταινία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό κατα την αφαίρεσή της.


 
Ποιοτικά Σφουγγαράκια Αισθητικής 10 x 15cm (Πακέτο των 4) Εκτύπωση E-mail
Attēls

Αυτά τα κατά πολύ μεγαλύτερα σφουγγαράκια αισθητικής (4''Χ6'') παρέχουν μια εκτεταμένη επιφάνεια εργασίας - έξι φορές μεγαλύτερη από αυτή των συνηθισμένων σφουγγαριών - για την στοίχιση πολλαπλών μεγεθών και χρωμάτων των Xtreme Lashes®, που έχετε στη διάθεσή σας.

Κατασκευασμένα από καλύτερη ποιότητα αφρού από αυτή των συνηθισμένων σφουγγαριών αισθητικής, είναι πιο εύκαμπτοι και ελαστικοί κάνοντας το πιάσιμο των φλεφαρίδων γρηγορότερο και ευκολότερο από ποτέ. Η μεγαλύτερη πυκνότητα είναι εγγύηση πως η τσιμπίδα σας δεν θα σηκώσει ίνες ή κομμάτια από το σφουγγαράκι καθώς θα παίρνετε τις βλεφαρίδες. Τα σφουγγαράκια είναι φτιαγμένα από υποαλλεργικό, χωρίς latex, αφρό. 
Σφουγγαράκια Αισθητικής 6,5 x 6,5cm ( Πακέτο των 2) Εκτύπωση E-mail

Αυτά τα συνθετικά σφουγγαράκια παρέχουν την τέλεια επιφάνεια για την τοποθέτηση των διάφορων Xtreme Lashes® κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εφαρμογής. Η ελαστικότητα των σφουγγαριών σάς παρέχει την ευελιξία που απαιτείται για να πάρετε μια μεμονωμένη βλεφαρίδα. Για πρόσθετη ευκολία στην εφαρμογή, χρησιμοποιήστε χωριστά σφουγγαράκια για τα διάφορα μήκη και / ή τα χρώματα. Φτιαγμένα από υποαλλεργικό, χωρίς latex αφρό.


 
Διάλυμα πλύσης ματιών Εκτύπωση E-mail


Το Διάλυμα πλύσης ματιών (Eye Wash Solution) είναι ένα βασικό προιόν του εξοπλισμού σας. Για παράδειγμα, σε περίπτωση επαφής της κόλλας με το μάτι, αυτό το διάλυμα χρησιμοποιείται για να το ξεπλύνετε. Το διάλυμα επίσης είναι χρήσιμο σε πολλές άλλες περιπτώσεις σε όλη τη διάρκεια της περιποίησης Xtreme Lashes®.

 
Βουρτσάκια Εφαρμογής μιάς χρήσης (pack of 10) Εκτύπωση E-mail
Attēls

Χρησιμοποιήστε αυτά τα βουρτσάκια μιας χρήσης για να επιδείξετε τα  Xtreme Lashes®Protective Coating στην πελάτισσά σας καθώς φροντίζετε για την υγιεινή της. Παρακαλώ μην εφαρμόσετε το προϊόν στην πελάτισσά σας αμέσως μετά από τη διαδικασία εφαρμογής. Αφήστε να περάσουν 24 ώρες για να σφίξει η  κόλλα. 
Αλκοολούχα μαντηλάκια ( πακέτο των 20) Εκτύπωση E-mail
Attēls


Καταπληκτικά μαντιλάκια, μίας χρήσης για την αποστείρωση των εργαλείων σας πριν από τη διαδικασία εφαρμογής.


 
Φαρμακευτικά Κυπελλάκια μιας χρήσης (πακέτο των 100) Εκτύπωση E-mail

 

 

imresize-3

 

Κατασκευασμένα από ισχυρό, ευέλικτο πολυαιθυλένιο (πλαστικό), αυτά τα 1 ουγκιάς φαρμακευτικά κύπελλα είναι ιδανικά δοχεία στο πλάι του τραπεζιού σας για όλα τα υγρά της εφαρμογής (των βλεφαρίδων). Ο ημιδιαφανής σχεδιασμός τους φανερώνει τις ενδεικνυόμενες μετρήσεις στα 1-8 δράμια, 1/8-1 ουγκιάς υγρού, 1-2 κουταλιές σούπας, 2,5 - 30 ml και 2,5 - 30 cc, επιτρέποντάς σας να προσδιορίσετε με ακρίβεια πόσο υγρό θέλετε για να αρχίσετε και αν πρέπει να προστεθεί περισσότερο κατά την όλη διαδικασία. Ιδανική λύση για το XL Primer, το Xtreme Eye Makeup Remover και Eyewash Solution και 100% ανακυκλώσιμο μετά τη χρήση του.

  


Διαφήμιση
Copyright © 2019 Xtreme Lashes Cyprus. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..